Din handlekurv er tom.
God stemning! (Og perfekt pølse…!)
Nofima tilbyr kurs for lokalmatprodusenter og vi har vært på flere samlinger på Ås. Her har blant annet Tom hatt regien, og som en del av opplegget kommer han også på bedriftsbesøk – helt supert og få ekspertisen hjem og inn på gardskjøkkenet. Det har gått i resepter, fett, proteiner og kjemi… Matsikkerhet, temperatur, rutiner og registeringer. Tusen takk til Tom som deler av sin enorme kunnskap!
Pølsestapping er en kunst, men øvelse gjør mester! Artig er det uansett. Vi har produsert middagspølse som vi prøver for salg. Den er urøkt og ganske mild i smaken, med stor andel storfekjøtt. Tanken er at her skal kjøttsmaken være fremtredende. I tillegg har vi lagd spekepølser av elg, krydret med einebær. Denne tester vi ut, så vil det kanskje komme spekepølse for salg etter hvert.
/ Ronny og Mali