Aberdeen Angus og limousine kjøtt fra Sør Fløtten gårdsutsalg

Våre produkter

Sør Fløtten gardsmat er registrert hos Mattilsynet. Vårt gårdskjøkken sto ferdig i 2024. Kjøkkenet brukes til nedskjæring og videreforedling av storfekjøtt fra egen gård. Fra høsten vil vi tilby nedskjæring og videreforedling av vilt for jegere og andre privatpersoner.
Vi bruker tradisjonelle oppskrifter, og legger vekt på at ingrediensene skal være så lokale som mulig. Vi får levert svinekjøtt fra Nortura og meieriprodukter fra Tine. Krydder og potetmel leveres av Notim. Alle råvarer er av god kvalitet, og vi bruker ingen tilsetningsstoffer.

Gårdsutsalg og klikk og hent

Produktene tilbys etter hvert som vi skjærer, og varene kan kjøpes i vårt gårdsutsalg eller bestilles via vår klikk og hent. Alle varer er dypfryste.

Dypfryst vare er lik:

  • bevarte næringsstoffer
  • trygg mat
  • lang holdbarhet
  • lite matsvinn

Vi tilbyr også kjøttforedling av vilt.

Tips for tining

Hele kjøttstykker tines i kjøleskap over natten. Kjøttdeig tines i kaldt vann, det tar bare 20 minutter. Karbonader, kjøttkaker og burgere kan tines direkte i stekeovnen, stekepanna eller på grillen.

bankekjøtt fra sør fløtten gårdsmat i Tylldalen
Kvernet kjøttdeig av storfe fra Sør Fløtten gårdsmat
Bilde av biff av storfekjøtt fra Sør Fløtten gårdsmat i Tylldalen