Din handlekurv er nå tom!
Våre produkter
Sør Fløtten gardsmat er registrert hos Mattilsynet. Vårt gårdskjøkken sto ferdig i 2024. Kjøkkenet brukes til nedskjæring og videreforedling av storfekjøtt fra egen gård. Fra høsten vil vi tilby nedskjæring og videreforedling av vilt for jegere og andre privatpersoner.
Gårdsutsalg og klikk og hent
Produktene tilbys etter hvert som vi skjærer, og varene kan kjøpes i vårt gårdsutsalg eller bestilles via vår klikk og hent. Alle varer er dypfryste.
Dypfryst vare er lik:
- bevarte næringsstoffer
- trygg mat
- lang holdbarhet
- lite matsvinn
Vi tilbyr også kjøttforedling av vilt.
Tips for tining
Hele kjøttstykker tines i kjøleskap over natten. Kjøttdeig tines i kaldt vann, det tar bare 20 minutter. Karbonader, kjøttkaker og burgere kan tines direkte i stekeovnen, stekepanna eller på grillen.