Kjøttforedling av vilt

Storvilt som er godkjent av feltkontrollør, kan leveres til foredling hos oss.

Vi tar oss av modning, nedskjæring, kverning og pakking av kjøttet. For å ha best mulig kontroll på modningen, bør viltet leveres så fort som mulig etter felling. Ta gjerne kontakt i forkant av jakta hvis det er ønskelig med modning hos oss.

Vi tar også imot nedskåret kjøtt og lager kjøttdeig/kjøttkakefarse/karbonadedeig etter ønske. Kjøttet må være godkjent av feltkontrollør, og leveres ukvernet. Ta kontakt for avtale.

Lykke til med jakta!

Bilde av elg i skogen, Sør Fløtten gård
Kjøttstykker som henger på kroker, Sør Fløtten Gårdsmat

Ved levering

Dyrene skal være flådd og godkjent av feltkontrollør. Husk ferdig utfylt feltkontrollørskjema.

Skrott/kjøtt uten feltkontrollørskjema blir avvist ved døra.

Prisliste kjøttforedling

  • Modning – 600 kr pr dyr
  • Partering vilt inkl. kverning av kjøttdeig, pakking, merking og emballasje – 32 kr/kg
  • Kverning av kjøttdeig i sekk – 15 kr/kg
  • Karbonadedeig i sekk – 30 kr/kg
  • Kjøttkakefarse i sekk – 30 kr/kg
  • Pakking av kjøttdeig/karbonadedeig/kjøttkakefarse i pakker på 500 g – 12 kr/kg
  • Steking av karbonader/kjøttkaker – 60 kr/kg
  • Pakking av karbonader/kjøttkaker – 12 kr/kg

Alle priser pr kg ferdig foredlet vare. For dyr under 35 kg er fastpris for partering 1200 kr.